KRC Danışmanlık'ın kurumsal vitrini güncel tasarımı İle yenilendi. 30.11.2022

KRC Danışmanlık'ın kurumsal vitrini güncel tasarımı İle yenilendi.

  • KRC Danışmanlık

KRC Danışmanlık'ın kurumsal vitrini www.krcgumrukdenetim.com web sitesi güncel tasarımı ile yenilendi. Müşterilerine daha iyi hizmet verebilecek, daha işlevsel ve aranılan  bilgiye en hızlı ve kolay biçimde ulaşılabilecek  güncel trendlere uygun bir web sitesi hazırlandı.

2022 Ekim ayından bu yana sürdürülen tasarım ve geliştirme çalışmalarından sonra yayına giren www.krcgumrukdenetim.com, yenilenen çizgisi, görsel olarak daha canlı ve kullanıcı dostu ara yüzü ile dikkat çekiyor.

23.01.2023 tarihinde ziyaretçilerin beğenisine sunulan yeni web sitesi değerli müşterileri kadar, Gümrük ve Dış Ticaret alanında faaliyet gösteren ziyaretçilerinde kolaylıkla bilgi alabilecekleri bir tasarımda hazırlandı.

Kolay site içi dolaşım özelliği sayesinde kullanıcıların içeriklere, akıcı ve modern bir şekilde erişebildikleri yeni sitede, daha önceki versiyonlarda en fazla tıklanan kısımlar olan, “Kurumsal”, “Hizmetlerimiz”,”  ‘’Krc'den Haberler ”, ve “Bülten''  menü adımları en baştan, sayfa sayfa içerikleri ele alınarak güncellenmiş olup ziyaretçilerin beklentilerine uygun olarak yeniden tasarlanmıştır.

Teknolojik olarak da yenilenen site; SEO’ya (Search Engine Optimization) ve java script tabanlı W3C standartlarına uygun, modüler ve geliştirilebilir altyapı ile üretilmiştir.

Güvenlik açığı bulunmayacak şekilde tasarlanan sitede CSS yapısı aracılığıyla tasarım bozulmadan her türlü içerik güncellemesi ve sayfa düzenlemesi yapılabiliyor.

Üst bir performansa sahip olan Krc Danışmanlık'ın yeni web sitesi, Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari gibi tarayıcıların yanı sıra Android yazılımlı cihazlar, iPad, iPhone, ve BlackBerry’lerle de tamamen uyumlu olarak geliştirildi.

KRC Danışmanlık'ın yenilenmeye ve değişime verdiği önemi yansıtan yeni web sitesinin bir diğer özelliği de, Facebook,Instagram ve Linkedini sayfalarına kolayca erişimi mümkün kılması.

Tüm Haberler